Smiling Computer Programmer at Workplace

Välkommen till Swedcon

Din partner för smidiga och färdiga mjukvarulösningar

Vi förstår att tiden är en värdefull resurs, och ibland behöver företag snabba och effektiva lösningar för att möta sina behov. Därför har vi skapat ett sortiment av färdiga mjukvaruprodukter som är designade för att spara dig tid, resurser och huvudvärk.

Pålitliga och färdiga anpassningar

Så säg adjö till långa implementeringstider och kostsamma anpassningar. Med SwedCons lösningar får du tillgång till pålitliga och färdiga mjukvarulösningar som gör att du kan fokusera på det du gör bäst – driva ditt företag.

Paraply

Swedconfamiljen

I Swedconfamiljen ingår Sajnup, Bidsoft och Kompetensfilm. Med omfattande erfarenhet inom mötes- och utbildningsindustrin har våra moduler framgångsrikt hanterat ett betydande antal anmälningar.

Under vårt paraply

Tillsammans utgör Swedconfamiljen en integrerad enhet som möjliggör en bred och specialiserad portfölj av tjänster som evenemangsplanering, digital distansutbildning och auktionshantering. Vi strävar efter att skapa innovativa lösningar och skräddarsydda tjänster för att möta våra kunders behov och bidra till deras framgång.

Swedcon team

Vi är Swedcon

I vårt team finns projektledare, utvecklare och designers med många års erfarenheter att hitta kundspecifika lösningar. Vi tar en aktiv roll i utvecklingen av projekt som skall underlätta för företag att uppnå sina mål.

Till hjälp för många

Vi på Swedcon är stolta över att ha haft förmånen att samarbeta med en stor bredd av kunder och organisationer under åren. Våra webbaserade lösningar har visat sig vara avgörande för att förenkla administrationen och förbättra evenemangsverksamheten för många.

Coop logo Sweden green
Ernst&young logo.svg
Friskishorizontalredv3RGB
Handelsbanken logo.svg
humana 2nd logo rgb
ICA logotyp
Ikea logo.svg
kpmg.svg
logo
logo1
logo2
logo5
logo7
logo9
lrfkonsultcmyk
moumalllogooriginal
nordea
pwc
seblogooben 1
swedbank logga
624347 talarforumrgb